oj!

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-27 klockan 20:18:28.
Kommentarer 1

inte så smart... sms mellan mig och min man.

i övrigt kommer jag fucka högskoleprovet.


trött, less, frustrerad

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-26 klockan 12:47:08.
Kommentarer 3

jag är så less på denna ångesten, att aldrig få slappna av. jag har ca. 4000 kr kvar denna månad, till den 25 november, och jag har räkningar på ca. 2000 minst som kommer dras på autogiro, visserligen skulle jag haft 3000 kr till om det inte var så att jag hade skulder till min sambo (han betalar mycket åt mig men kan inte låta han betala allt så jag lånar).

i november får jag 10 000 kr och de kommer gå till honom direkt, känns så jävla trist. sparade pengar jag kunde använt till att köpa vinterkläder, tur att jag har ett par vinterskor och en vinterjacka, annars skulle jag nog både få förfrusningsskador och förkylning, vilket skulle resultera i att jag skulle bli sjukskriven och få ännu mindre pengar.

hoppas verkligen jag blir kvar ett halv år till och att jag får en ordentlig löneförhöjning.

mer ångestmoment är att jag nog har inflammation i båda axlarna, jag för sömndagbok och nu sover jag ca. 2 timmar mer (4-6 timmar) varje natt så resultatet blir ju fel.

jag har högskoleprovet på lördag och varken lust eller ork att plugga.

och jag är tjock, alltid tjock..


har slutat ta min medicin, hoppades på att jag skulle få ett upp-skov men det verkar gå åt andra hållet.. kanske borde börja igen?


För jag är bara väldigt trött

Skrivet av PKB
Postat 2011-10-25 klockan 13:09:52.
Kommentarer 0
Hej! Jag tänkte bara visa att jag lever. Vet inte riktigt vart i livet jag står just nu, vad jag vill, och då kommer det inte så mycket inlägg. Jag är ledsen, eller kanske glad (vad vet jag), för det. Hoppas Ache kan underhålla er tills jag vet vad jag vill. Kram på er!

jag orkar inte stå emot

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-24 klockan 17:30:02.
Kommentarer 0
ligger här och mår illa, vill inte spy men känner att jag inte kan motstå det.. jag MÅSTE, har inget med viljan att göra längre utan jag måste. ätit smörgås med stekt ägg på.. och jag måste måste måste spy. ska försöka, jag vill inte spy mer.

pain och sånt

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-23 klockan 14:02:56.
Kommentarer 0
har fått någon inflammation i axeln tror jag, har inga pengar så på tisdag får det bli en sväng till apoteket och handla voltaren eller diklofinak. annars har jag inte vägt mig idag, lyckas kommit undan både soppa och fikabröd när jag var ute med min bror och familj idag.. just nu försöker jag bara få mig själv att plugga inför högskoleprovet men det känns ganska menlöst, jag är värdelös på det här och jag kommer få skitpoäng. nu är det lite mer än en vecka kvar tills att jag ska till capio anorexicenter, känner mig verkligen klyven. inte nog med det så är jag otroligt okoncentrerad som ni kanske märker. fördel med att jag har ont och känner mig sjuk är att jag sover mellan 4-6 timmar varje natt. dock vaknar jag flera gånger som vanligt men får sova endel iallafall.

Forza Lazio!

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-16 klockan 16:53:41.
Kommentarer 3

sitter och dricker öl på vårt boende, lyssnar på AIK-matchen via radio och taggar kvällens match! AIK leder, blir en bra dag idag! åh, la mia Lazio!


alla vägar bär till Rom

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-14 klockan 20:08:02.
Kommentarer 1

sitter på arlanda och dricker öl, åker till rom om en timme. kommer bli alkohol och jag tillåter mig det då jag sällan dricker.

igår spydde jag med kranen på när min man var i rummet bredvid. var så arg och ledsen och behövde verkligen spy men han sa inget så.

idag börjar poängräknar-tävlingen på Heartbeats så rätt pepp. vikten är stabil och det känns väl både okej och samtidigt inte då jag har min mens. får se efter helgen. hoppas ni får en bra helg vänner. CIAO!


Jag behöver en mun till för att kunna andas
men jag är förlorad i kriget med mig själv

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-10 klockan 21:25:45.
Kommentarer 2
huvudvärk deluxe. idag var det bättre på jobbet, skönare stämning och jag tror chefen förstått att jag gör otroligt mycket då hon gick fram till mig och sa till mig att jag har fyra andra som SKA hjälpa mig.

men vi får se.. i helgen drar vi till Italien och kollar fotboll igen. för er som inte har koll så är det derby della capitale, alltså Rom-derbyt. jag är laziale, alltså så hejar jag på SS Lazio.

nog om fotboll.. jag går inte upp i vikt men jag äter, äter sjukt mycket och laxerar så det är väl laxeringen som hjälper mig från att gå upp. men så är det säkert bara vätska. skitskitskit.. så jävla stressad att jag hetsar hela tiden. märks tydligt på maten hemma. när jag har en bra period har vi för mycket mat hemma och nu när jag är i värsta hetsperioden så tar osten slut på ett par dagar bland annat. så pinsamt och jävligt även om min man vet att jag hetsar..


plugget.. har inte gått alls. inte heller har jag varit aktiv på forumet och det gör mig så sjukt besviken på mig själv..

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-08 klockan 20:45:36.
Kommentarer 7
livet funkar inte alls just nu.. min psykolog tycker att jag borde överväga att säga upp mig, min arbetssitatuion har gjort mitt liv mycket svårare. inte att jag inte klarar mina arbetsuppgifter (och alla andras som jag också gör) utan att det är så orättvist att jag är den som tjänar minst på kontoret och jag gör mest jobb.

sen ska min chef göra avdrag på min och några tills löner pga. några minuter hit och dit som vi varit sena osv. (och detta gäller inte alla då chefen blundar för endel på företaget) och avdraget gäller för hela året. får man ens göra så?

så jag har till och med skrivit ut ett uppsägningspapper som jag fyllt i.. diskuterat med min man och han står bakom mig om jag säger upp mig (och det är egentligen det viktigaste eftersom att jag kommer ha 45 dagars stopp för a-kassan och om jag förstått det rätt så tar det flera månader att ens få in någon ersättning).. dock så kommer jag nog kunna norpa mig någon timanställning på inom vården. speciellt på det jobbet jag arbetade på innan jag börja på min nuvarande arbetsplats, då jag vet att de frågar efter mig.

det bästa med det är att jag då kommer kunna se till att få den vården jag behöver.


denna jävla ångest.. hatarhatarhatar mitt jobb. det tråkigaste är att jag kommer förlora en ritkigt bra vän som jag ändå kunnat umgås med den senaste tiden, en tjejkompis också.. jag sörjer det redan.

hets..

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-05 klockan 20:07:16.
Kommentarer 2

hetsat sönder mig, spytt men orkade inte bry mig att få upp allt. känner mig väldigt misslyckad. klarar inte ens att plugga en enkel kurs på komvux..

inte ens att städa och fixa här hemma..


Jag är en fulltankad HD
och jag kan aldrig äta mig mätt

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-04 klockan 18:07:06.
Kommentarer 0

jag är verkligen bäst på att äta, bara äter och äter känns det som men egentligen så gör jag ju inte det.. men det känns som det vilket fall.

idag ska min man bjuda mig på middag och bio, vi ska äta grekiskt och det är inte det mest hälsosamma valet, iallafall på den grekiska kolgrillen.

det går neråt iallafall. impulserna att skada mig själv är stor men jag kämpar vidare, kommer bli riktigt jobbigt nu när jag ska vara hemma själv på kvällarna och nätterna då min man jobbar natt.

behöver verkligen få sova också. och gå upp min sexlust, två-tre dagar i rad som jag sagt nej.


Jag är ett levande bevis
på allt fel och allt rätt

Skrivet av Ache
Postat 2011-10-03 klockan 18:08:55.
Kommentarer 0

jag är så trött hela tiden, ingen ork alls till varken studier eller privatliv. speciellt inte jobbet.

i helgen var jag hos en vän och hjälpte till med hennes tvååring då hon är sjuk.. kändes skönt att vara behövd och det är något med barn som gör mig lugn, speciellt när de visar att de tycker om en för barn i den åldern ljuger inte.

jag pendlar i vikt som bara den.. tröttsamt. vill inte till capio, vill inte visa för dem vad jag väger.. fuck, jag orkar inte just nu. vill bara få sova.


RSS 2.0