uppdate och blogg.se-app

Skrivet av Ache
Postat 2011-09-30 klockan 00:31:53.
Kommentarer 3

nu har den äntligen kommit så då lär det komma upp lite fler inlägg, dock inte den närmsta tiden då allt inte är bra och jag har ingen ork eller fokus (inte ens till studierna) så när jag står på benen igen så kommer det sägas mer här.

idag ringde jag capio anorexi center och bokade om min tid, har nu tid i november istället för nästa vecka.. har inte hunnit smälta det hela ännu och jag kan inte komma dit såhär fet heller. sen blev jag tvungen att ta en semesterdag då bedömningssamtalen görs kl. 10 och varar i 2 timmar, tar 2 timmar för mig tur och retur och då har jag missat halva arbetsdagen och jag lär inte vara sugen på att åka till jobbet.

mamma kommer undra varför jag inre ska till jobbet och hon lär inte nöja sig med "ska till läkaren och det tar flera timmar", vilket räckte för min chef.

får se hur det går! hur mår ni?!


Svar till Sofi;

Skrivet av Ache
Postat 2011-09-29 klockan 23:45:57.
Kommentarer 1

Först vill jag säga att det där kan skilja från person till person, vissa kroppar funkar när man är "så smal" men när det gäller mig så är jag inte "så smal" utan jag ligger på en normalvikt. om jag har framstått som att jag ska vara "så smal" så ber jag om ursäkt för det. fridens.

Min kropp är en rivningskåk
men jag är bättre än på Östermalm

Skrivet av Ache
Postat 2011-09-27 klockan 17:53:40.
Kommentarer 3
jag har varit dålig på att uppdatera, det är verkligen jobbigt på jobbet och jag kan inte göra något åt saken. ena dagen är man hur bra som helst för att inte betyda ett skit dagen efter.. så mycket av min tid går åt att ha ångest inför jobbet, lägga upp planer för hur jag ska verka mer upptagen än jag egentligen är.

alltså jag menar, jag är väldigt snabb på att göra mitt arbete och det leder till att jag har mycket tid som jag inte gör något och det är en av anledningarna till att det är som det är på min arbetsplats..


kan inte säga mycket mer men det tar all min tid. sen så har jag blivit kallad till Capio anorexi center i oktober, en tid jag inte kan ta visserligen men jag vill inte ringa. vill egentligen boka av men jag har sagt till min psykolog att jag ska gå på bedömningssamtalet iallafall..

så.. det är mitt liv, plus att jag drömmer mardrömmar hela tiden. och jag har fått theralen som sömnmedicin när jag sagt att det inte funkar.. men det skiter min läkare i..

maten går bra vissa dagar och andra inte, var nere på x8,9 härom dagen men så har jag hetsat men inte fått upp allt. säkert vätska också eftersom att jag ska ha min mens.. herregud, bortförklaringar!!!


lite thinspo:


Dulcooooo

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-27 klockan 02:55:03.
Kommentarer 1
Insåg att jag kan ta dulco, eftersom jag är ledig imorgon! WO-fucking-HO!

Angående frågor som dessa

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-22 klockan 20:59:59.
Kommentarer 3
Svar: Hej Laila!
Även om det inte var jag som skrev inlägget du svarade på så tror jag att både jag och Ache ser likadant på frågor som dessa. Var vi köper vårt effe kommer vi inte berätta utav så många olika anledningar. Bland annat för att man aldrig vet vad det är för några som läser vår blogg, och för att om man verkligen, verkligen vill ha något så fixar man det oftast på egen hand. Så vi får väl helt enkelt hoppas att du hittar något på egen hand. Ett tips däremot är att läsa på flashback!

Fan

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-21 klockan 22:47:40.
Kommentarer 2
Jag är så jävla arg. Och ledsen.

Hordag

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-21 klockan 09:31:27.
Kommentarer 1
- 1,5 kg. Det är ju i alla fall åt rätt håll.

I was aiming for the sky
ended up flat on the ground

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-20 klockan 01:10:54.
Kommentarer 1
Ni är så fina alla 4 som kommenterade mitt senaste inlägg. Tack!

Kvällsvikten ligger på densamma som morgonvikten. Jag är inte helt nöjd ändå. Jag skulle gjort så mycket idag, men har inte gjort något. Har visserligen varit i skolan, men har inte gjort det jag skulle göra när jag kom hem. Istället har jag sovit och varit ledsen. Och kollat på Idol. Missade gårdagens avsnitt och sov bort dagens. Nu borde jag sova. Skulle knåpat ihop ett tal men det hann jag inte. Min lärare kommer inte vara glad på mig. Men det är inte någon just nu ändå. Godnatt.

Jag har fastnat med händerna i marken

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-19 klockan 00:31:15.
Kommentarer 4
Mitt liv är lite kaos. Jag orkar inte mer. Gråter så fort jag är ensam. Vill inte leva, men kan inte bara dö. Jag orkar inte mer och jag är så jävla tjock. Hon jag tycker om ställer frågor jag inte kan svara på. Vill spola tillbaks tiden. Skulle aldrig gett mig in på det här. Skulle bara låtit det vara. Helvete.

Jag är ett levande bevis
på en naturkatastrof

Skrivet av Ache
Postat 2011-09-17 klockan 23:14:46.
Kommentarer 3
har varit riktigt dålig på att blogga och det ber jag om ursäkt för..
bestämt mig för att tacka nej till äs-enheten och vi får se hur det blir med min psykolog eftersom att hon anser att jag är mer stabil nu än när jag kom till dem och hon känner att vi inte kan göra så mycket sålänge jag inte behandlar min äs. detta borde betyda att det inte är någon idé för mig att gå dit mer? får se vad hon säger på måndag..


Heartbeats har legat nere pga. att det var nedstängt, men nu är vi uppe igen och jag har märkt att jag har varit riktigt dålig på att vara disciplinerad under denna tid. jag har hetsat väldigt mycket och spytt mycker mer än vanligt. känns både i tänderna och i halsen. men nu ska jag försöka få in rutiner igen, börjat äta vitaminer också. sen måste jag ta tag i träningen också, viktigt det där. nästa månad ska jag köpa effe också. saknar det.


handlat hetsmat för ca. 8000 kr denna månad, och detta under veckan efter löning så det har varit väldigt jobbigt ekonomiskt. sen har jag fått hetsa mat jag inte vanligtvist hetsar.. broccoli och sånt.. inte sådär super.


I think im breaking down

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-11 klockan 22:23:23.
Kommentarer 4
Imorgon ska jag väga mig igen. Vågen kommer peka uppåt och på en vikt jag inte sett på flera år. Ska bli jätteroligt, verkligen.. Imorgon är det omsyart, nystart, måndag. Fitta.

And im back on track

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-05 klockan 08:40:17.
Kommentarer 1
Idag är det nedtrappning som gäller. Imorgon börjar fastan. Ska bli skönt att bli tom, ren. Yr. Riktigt längtar.

Ska på bio ikväll med en vän. Förhoppningsvis går allt som planerat och jag dricker enbart zero. Hoppas! Frukost består utav en risifrutti, lunch banan. Förhoppningsvis inget mer, men ett äpple om det behövs. Nu kör vi!

WAAAH

Skrivet av PKB
Postat 2011-09-05 klockan 00:01:43.
Kommentarer 1
Hej! You've missed me? Nej, inte jag heller. Jag är tjockare än på länge och planerar en fasta nu. Lär nog bli lite mer uppdatering här. Har så mycket jag måste få ur mig. Dock, nu måste jag fan sova.

RSS 2.0