hemkörd av polisen

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-31 klockan 14:25:56.
Kommentarer 5
ska försöka förklara så gott det går varför jag varit frånvarande.

helgen skulle bli en bra helg, jag skulle ha kul och träffa min älskade PKB.


fredagen låg jag hemma tillsammans med min man pga. en familjeangelägenhet. min magkatarr spökade också. så jag träffade inte PKB.

på lördagen fixade jag mig i ordning, packade med mig en flaska vin och en öl. åt en fantastisk god middag med min man och hade under lördagen ätit både frukost och lunch (visserligen spydde jag lite efter lunchen men inte alls mycket). jag rörde mig mot min kusin och hennes hejdå-fest.

vi dansade och hade kul på förkröket. sen gick vi i samlad trupp till stället vi skulle festa vidare på. väl på stället hade jag skittrevligt men sen hände något. jag vet inte riktigt vad som hände då allt (nästan) är helt svart.

jag har vid något tillfälle först lämnat min väska mitt på dansgolvet* och sen tagit mig ut vid nedre utgång. jag minns smått att jag bråkade med en ordningsvakt och även någon annan.

nästa minne jag har är att en polis leder mig mot en polisbil där jag fick sätta mig. jag slog tydligen mig själv och polisen blev tvungen att hålla ner mina armar (vilket jag inte klarar av, får panik av att bli nerhållen i handlederna).

polisen tog nog min mobil och ringde min man, min man meddelade dem att jag var bipolär och jag minns att polisen frågade mig om detta och ifall de skulle ta med mig till psykakuten. men jag ville inte detta utan jag ville bara åka hem. min man skulle egentligen komma och hämta mig på palts men då jag var aggressiv och min man varken har bil eller körkort så körde polisen mig hem.

väl uppe i lägenheten hade jag både slagit min man, poliserna, mig själv, i väggar och saker och även min mor som senare kom förbi. tur så valde polisen att inte ta in mig pga. våld mot tjänsteman. jag hade spytt i badkaret och sagt till min man "är du nöjd nu?!", jag hade tydligen låtsas bli lugn när min mamma kom och sedan sagt "ska inte du gå nu?".

när min mamma kom till lägenheten så lyckades hon lugna ner mig så polisen överlämnade mig till min man istället för att köra mig till psyk. efter ett tag hade min mamma lyckas få av mig kläder och smycken och lyckas bädda ner mig och jag hade somnat. min lillebror hade även kommit förbi men då sov jag redan.


så jag har varit hemma sedan dess. till jobbet har jag sagt att det är magkatarren. men jag har varit hemma pga. att min man har velat det och att jag faktiskt haft någon så sjuk ångest sedan dess. jag har tagit oxascand flera gånger för att orka med dagen. gråtit om vart annat.

så, imorgon ska jag försöka gå till jobbet men får se hur detta går. ska dit men om jag stannar.ska även kolla med min psykolog om det finns möjlighet att få testa ett bolltäcke, någon av er som äger/testat ett?


*hämtade väskan igår och även jackan. allt fanns kvar så jag hade tur.

Leila bakar

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-28 klockan 14:18:17.
Kommentarer 0

ligger och kollar på Leila bakar, mår illa av lunchen som bestod av pannkakor, till frukost blev det miniyoghurt, havrefras, tea, ägg-smörgås med lättkaviar..

ska även äta middag idag som min man ska laga. ska inte spy idag.

så just nu ligger jag ner för om jag ställer mig upp kommer jag att spy.

min magkatarr är tillbaka, igår kunde jag knappt stå idag är det bättre.

skulle ju ha träffat PKB igår men pga. en händelse i familjen så kändes det bättre att stanna hemma men vi ska ses imorgon (:

nu ska jag ligga och glo.


dag vag - dimma

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-26 klockan 12:40:58.
Kommentarer 2

vila i frid stig vig, som igår lämnade vår planet. en fantastisk musiker från bandet dag vag.

idag känns det i bröstet att gårdagens vomitering var svår, känner i halsen att det river och jag tror även att jag håller på att bli sjuk, vilket inte är passande inför helgen. i helgen kommer nämligen PKB och på lördagen ska min kusin ha avskedsfest då hon flyttar till ett annat land under ett år.

jag fick igår brev från capio, de vill att jag ska komma på bedömningssamtal i mitten av mars och jag känner att jag inte vill men ändå vill, det skrämmer mig. mycket för att jag ska ändra allt som varit mitt liv i så många år, samtidigt som jag är trött på att hetsa och spy. jag är även rädd att de ska ändra sig gällande min diagnos, att jag inte alls är bulimisk utan bara en random hetsare, min största rädsla är att jag ska ha BED.


kan ni inte säga vad ni vill ha från mig? ni är ändå många som läser men ändå inga kommentarer. vill ni ha en frågestund? (så jävla rädd att inte vara omtyckt..)


b&j

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-25 klockan 20:52:00.
Kommentarer 0

åt endast frukost idag, scones med magerost och yoghurt >0,1%


nu på kvällen hetsa jag, mackor med keso, chèvre och tonfisk, b&j, choklad.

nu har jag spytt upp allt, tagit en cigg och nu krypa ner med en kopp tea..

bloggandet har blivit dåligt den senaste tiden och lika så era kommentarer, vad gör jag för fel?

fick brev från capio idag, mer om det imorgon.


800 kr middag

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-24 klockan 22:36:11.
Kommentarer 0

spydde upp det mesta men jag njöt av varenda tugga


day 07: do your parents know you’re trying to lose weight? do they care?

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-24 klockan 16:19:38.
Kommentarer 0
jag tror ja, jag har haft problem i många år och jag bodde hemma när allt startade. jag gick på mellanstadiet, tror jag var runt 11 år när jag började skriva matdagbok och hålla koll. så jag tror ja.. även om de låtsas att inte se.

att må dåligt i min familj är lite tabu eftersom jag tror att mina föräldrar tar åt sig eftersom många psykiska sjukdomar har med uppväxt och gener att göra. när jag vart diagnostiserad med bipolär sjukdom så var de väldigt snabba med att spekulera från vems sida jag skall ha fått sjukdomen.

jag har inte berättat att jag blivit diagnostiserad med bulimi.


källa: 999reasonswhy

day 06: do you binge? if so, explain why you think you do.

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-24 klockan 16:14:04.
Kommentarer 0
ja, jag gör ju det.. vet faktiskt inte.. jag hatar det. försökt diskutera detta med min psykolog men det känns alltid lika jobbigt så jag ger oftast upp.. jag har fått diagnostiserat att jag har bulimi och tydligen en svår sådan då jag haft det länge, kommer i framtiden att gå behandling för detta och nu i mitten av februari ska jag antagligen gå på möte med capio (andra gången, sist tacka jag nej till daglig dagvård). får se hur det blir då jag kommer gå dit en gång i veckan.


källa: america's next top model, cycle 7 - modell: michelle babin

day 05: why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-24 klockan 16:04:21.
Kommentarer 0
det är klart jag gör det för mig själv, jag vill trivas i mig själv och kunna känna att jag är så jävla bra som jag inte känner mig idag och jag tror det kommer med att jag blir vacker så att alla andra även ser detta.

jag känner att jag inte har självförtroendet idag att kunna leva ut så mycket jag skulle kunna göra! så det är därför jag vill gå ner, så att jag ska känna att jag är det bästa jag kan bli.


två år

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-24 klockan 15:59:33.
Kommentarer 0
idag firar jag och min man två år tillsammans. tog semester dagen till ära.
vi har ätit frukost tillsammans, jag bakade scones och vi hade olika pålägg, kiwi, kaffe, juice och miniyoghurt.

efter det åkte vi till naturhistoriska riksmuseumet och kollade runt, väldigt mycket små kids. kollade även på dinosuarier i 3D på cosmonova, vilket var grymt även om jag mådde otroligt illa.

hörde en lite pojke säga till en jämnårig tjej "du tjejen, jag älskar dig", mitt hjärta slog ett extra slag, så vackert!
vi fikade även där, kanske onödigt men idag ska jag inte krångla även om jag har ångest. idag ska vi ha en bra dag.


ikväll ska vi till kaknästornet och äta middag, har suttit och kollat meny över vad jag ska välja.. känns lite jobbigt, eller nej, mycket jobbigt men ska försöka ha det så bra jag bara kan. för idag ska vi fira och jag tar ångesten imorgon.. ska försöka ta det imorgon. JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!!

imorgon ska jag även beställa dmaa. och sen betala för högskoleprovet och köpa en högskolebok + hämta kläder från posten, min andra garderob (beställer sjukt mycket kläder som jag oftast skickar tillbaka). skönt att slippa prova kläder i butik.

fick veta något riktigt mysigt idag också, min älskade PKB kommer hit i helgen så då ska vi passa på att ses. vi bor ju tyvärr inte i samma stad men det ska bli så jävla kul! dock miss då jag ska på hejdå-fest för min kusin som lämnar landet i ett år, men det är på lördagen, har både fredag och söndag till att träffa finaste PKB!


källa: ?

ison & fille - från hjärtat

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-23 klockan 08:18:36.
Kommentarer 0

står på tunnelbanan med dulcosmärtor, gick upp försent. men har inte haft känslan innan, tog en låg dos då det var ett tag sedan jag tog dulco.

funderar på att fasta idag men då jag ska äta trerätters imorgon så känns det inte så smart men det känns bättre för mitt sinne.

vi firar två år imorgon, jag och min sambo. vi ska ha mys dag, tagit semester en dag och vi ska gå på museum och avsluta kvällen med middag i kaknästornet. tips på museum?

ska kolla det går någon bra teater någonstans!


"Gud, räkna mina andetag. bara du vet hur mycket tid vi har kvar"


jumper - tapetklister

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-20 klockan 16:39:32.
Kommentarer 1

hatar all mat på mitt jobb och man får inte säga nej. försöker verkligen, spelar dum och sitter kvar vid mitt skrivbord men nej. 333 kcal hittills.

frukost
en kiwi - 56 kcal
en kopp tea

lunch
ett pitabröd - 77
ca. 2 dl bruna bönor, med tomat och rödlök i (fool, arabiskttjafs) - 200 kcal

övrigt
kaffe, kaffe, kaffe

måste dricka vatten sen.

inatt var det smårörigt, oroligheter och missförstånd. hoppas det har ordnat upp sig.

tränade även inatt i 10 minuter med en ny app som jag fick som tips av en av er fantastiska människor! fokus på mage.

hitta med olika områden, man får välja tid på 2,5 min, 5 min och 10 min. kör man alla på 10 min per grej blir det en timme! bra nu när mitt fingeravtryck på gymmet inte funkar och jag inte haft möjlighet att gå dit och åtgärdat detta.

nu ska jag hem och pussa på min man samt bada kisse nr. 2. han är dock inte lika klen som min flicka.


omnia vincit amor

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-19 klockan 21:23:53.
Kommentarer 1
idag har jag gjort lite annat än planerat.
har inte tränat och inte duschat, tanken var att tvätta håret men vet faktiskt inte om det behövs egentligen, kan ju alltid göra det imorgon.

har bakat en äppelkaka till min fantastiska man, till det ska jag vispa lite vaniljvisp och imorgon när han kommer hem (han arbetar natt) så ska ha få en bit att äta till frukost. hah, kanske inte det ultimata men jag vill bara visa hur mycket jag uppskattar honom och sockerkakor är min specialitet, när jag bodde hemma bakade jag det var och varannan dag och hittade på egna kryddblandningar och smaker.

så för att visa honom hur mycket jag uppskattar honom så ska han få det, funderar på att skriva ihop ett litet brev men tror det blir för mycket och vi firar ju ändå två år nästa tisdag så då blir det massor med kärlek.

men han ställer alltid upp för mig, när det gäller pengar, när jag har panik, ångest, tar överdoser och är grinig så står han vid min sida. nu när jag berättade om mina framtidsplaner och visade att jag verkligen ska ta tag i det här så vart han så drivande, han sa att vi ska klara det här, vi ska ordna det här. det som bör påpekas är att det är han som måste fortsätta arbeta på sin arbetsplats som han inte alls trivs på. förhoppningsvis kan han bli förflyttad till annat objekt inom snar framtid.

men för mig, för oss, är det bättre om jag studerar för det kommer leda till bättre inkomst! och eftersom jag är den enda i vår lilla familj på två + två katter som har några planer på högskolestudier så klart att han stöttar mig även om det betyder att han kommer få betala det mesta hemma (han har visserligen redan gjort det den senaste tiden då min ekonomi har varit katastrofal).


hah, förlåt för novellen. allt jag ville säga är att jag skulle nog aldrig orkat det här livet utan min man och jag är extremt tacksam över att han står ut när jag inte är i mitt esse.


bild: Nan Goldin - Simon and Jessica kissing in my shower,
Paris 2001, Matthew Marks Gallery

ångestskrikihuvudet

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-19 klockan 18:21:39.
Kommentarer 1
min vän, min älskade vän, har påbörjat sina studier på Sophiahemmets högskola, sjuksköterskeprogrammet.
det är min dröm, hennes med visserligen, men jag vill också. jag har fastnat i mitt förbannade liv så tog jag i det nu, ansökte till komvux och direkt när lönen kommer in så kommer jag även att anmäla mig till högskoleprovet igen och denna gången ska jag även plugga till högskoleprovet. fick 1,0 sist så hoppas på en rejäl höjning detta år.


jag måste då även läsa naturkunskap b och matematik b, vilket är de kurserna jag sökt till på komvux, distans då. men jag ska försöka hänga i hermods lokaler alla timmar jag kan direkt när jag kommer in. så jävla rädd eftersom att jag redan gått där tre gånger och hoppat av. hoppas de inte nekar mig nu. kan ju visa på att jag läst andra kurser med slutbetyg och förhoppningsvis få ett godkännande pga., läser t.ex. för närvarande en högskolekurs på 7,5 hp, denna via ESH, och kommer även starta en via UU på 7,5 hp, så kommer ha 15 hp lagom till sommaren.

men sista anmälningsdagen är den 15 april, högskoleprovet skrivs den 31 mars och 19 mars har jag tillgång att börja studera på Hermods..  så har mindre än en månad kvar tills sista ansökningsdagen. vill ha allt klart tills dess.


-
annars har jag tvättat min katt, min stackars lilla bäbis.

här ligger hon i min famn i en handduk.

day 04: your greatest fears about weight loss.

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-19 klockan 16:49:01.
Kommentarer 0
jag har inga rädslor, eller antagligen att förlora kontrollen, låta det ta över mitt liv så att jag inte klarar av att vara i sociala sammanhang eller att jag inte ska ha orken att arbeta och studera.

idag känner jag redan ångest inför sociala sammanhang för det involverar ofta fika med tillhörande fikabröd, mat-ute, mat-hemlagad och/eller alkohol. och jag gillar verkligen inte när maten inte är planerad. som idag t.ex. så visste jag inte vart vi skulle äta så det fick bli pizza och jag ville verkligen inte äta pizza men jag är livrädd för att äta sallader på pizza ställen, känns som om jag kommer bli förgiftad då. måste äta sådant som är gjort i ung alt. stekpanna annars så kryper ångesten och rädslan inför förgiftning fram.

återanvänder en bild som PKB har laddat upp en gång tidigare

simpsons på tvn

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-19 klockan 16:43:18.
Kommentarer 0
har ätit för 944 kcal idag, inget vettigt. hatar mig själv..

frukost
activia yoghurt - 110 kcal
kiwi - 56 kcal
kopp tea

lunch
3/4 av en barnpizza, margaritha - ca. 577
cola light

fika
en chokladboll - 202 kcal
kaffe

övrigt: kaffe, kaffe, kommer nu på kvällen dricka tea och kanske kaffe, vatten - minst 7 glas

anledningen till pizzan var att vi var ute på utbildning hela dagen idag och jag försökte komma undan men inte funkar det med min egna kollega, hon reagerar direkt när man inte äter.. skjut mig.. hade hamnat på ett bra intag idag. iallafall under 1000 kcal..

annars har jag babblat på för mycket om mig själv, vilket betyder att skvallerbyttan på jobbet vet att jag blivit anhållen en gång, under en demonstration, fast att jag inte gjort något. sedan så tyckte väl min andra kollega att jag var väldigt konstig som prata på om allt och inget. vad ska man göra när man är hypoman? pallar inte bry mig.


saker jag ska höra idag
bada ena katten
städa toaletten
träna 30 minuter
duscha
fixa håret
diska


en våg av ångest sköljde precis över med mig, varför pratar jag så jävla mycket för?! orkar inte med mig själv.. varför kan jag inte vara bättre på att komma på undanflykter? känns som om de hört allt. imorgon ska jag laxera.

den svenska björnstammen - spring, spring

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-19 klockan 07:11:07.
Kommentarer 1

på väg till jobbet nu, min man ringde mig i natt vid halv fyra för att säga åt mig att byta profilbild på Facebook, han vart orolig. "eftersom att du har problem" sa han.

åt för 166 kcal till frukost, lunch vet jag inte då jag ska på utbildning hela dagen och jag tror de bjuder på lunch?

detta var bilden jag hade, bilden är på Richey James Edwards från manic street preachers.

(om inlägget inte går att kommentera så kommentera något tidigare, verkar vara någon bugg på blogg.se-appen)


day 03: a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-18 klockan 16:15:50.
Kommentarer 0
jag hade en bild länge när jag var ung som var en reklam för ett trosmärke, har kvar bilden dock blev den undan packad i flytten så den ligger antagligen i en kartong. annars så är bilderna från min gamla header bilder som följt mig länge:

jag vill ha smala ben, smala armar och en platt mage och fläskfria höften. det som fattas här ovanför är reklamen för trosorna, hon på reklambilden har en perfekt platt mage.

en annan favorit är denna, D&G-reklam, platt mage, höftben och revben. denna bild har jag flitigt använt som avatarbild på pro-sidor.

day 02: how tall are you? do you like your height?

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-18 klockan 16:09:00.
Kommentarer 1
jag är 172 cm lång (skrev fel innan) och jag har alltid tyckt att jag är för kort för att vara lång och för lång för att vara fint kort.. så jag ogillar verkligen min längd. dock är min man någorlunda lika lång som mig så att jag kan ha klackskor (men inte för höga) så att det fortfarande ser bra ut.tvljud

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-18 klockan 16:05:03.
Kommentarer 0
ont i kroppen. ska aldrig mer ta nozinan, var verkligen påverkad. grejen är att jag sover hela natten och det är hur skönt som helst men på morgonen är jag helt väck,det funkar inte. var hemma från jobbet och sov till tre.

nu ligger jag och mår skit, nästan bakis. så inget mer nozinan för (hah, höll på att skriva ut mitt namn) ache.

har fått min mens (skyllde på mensvärk när jag sa till jobbet att jag inte skulle komma), drar verkligen på mig massor med vätska. hatar det. idag ska jag träna med appar. kan berätta mer om de sen, ska försöka vila lite innan jag spyr. först två uppdateringar av 30 days.

vindsus

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-16 klockan 23:08:39.
Kommentarer 0

förlåt för dålig uppdatering idag.

imorgon svarar jag på kommentarer och dubbla poster på 30 days challenge.

låna pengar av min man igen för att köpa medicin, 500 kr, som kostade mig 541 kr. höll på att få panik på Apoteket eftersom min medicin, lamotrigin 200mg, är beställningsvara och det var krångel på Apoteket så var jag rädd att jag inte skulle få min medicin. var slut igår så missa en dag, har en tendens att känna av redan efter ett par dagar om jag missar (vet inte om det är jag som får för mig eller om medicinen hinner gå ur kroppen så snabbt?).


varit uppvarvad idag, eller snarare mixed state, deppad och uppvarvad. grinat och flippat på min ena katt som jamar för att hon vill ha kärlek, fått ångest för att jag inte orkat och hellre velat fixa och ha mig.

testat ny sömnmedicin som jag äntligen fått, tidigare inte fått det utskrivet pga. att min läkare inte tycker bipolära ska äta sömnmedicin. fått nozinan 25 mg. tog den vid 20.30 och känner inget än. mer uppvarvad.

såg en bild på någon av era bloggar om att gå ner fem kilo till alla hjärtans dag, det får bli mitt delmål. då blir det 67.4 kg, har problem med att komma under 70 kg men när jag kommit under går det fort neråt ett tag. problemet är att om jag tappar och så går det snabbt upp.

vem är på att tappa fem till den fjortonde?

ätit fem choklad muffins som jag bakade, choklad, choklad, frukost och middag. känns ovärt. ingen träning heller, utan låg och kolla film.

/ache


den svenska björnstammen - allting kommer bli bra

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-15 klockan 21:31:39.
Kommentarer 0

vart till min bror en sväng, blev två kulor hemmagjord glass, en mazarin och en lite muffins.. orkar inte med mig själv, tog en macka innan jag åkte också.

är i hetsmode men försöker dämpa det så gott jag kan. åt chipsen som var kvar från igår också. min kropp vill hetsa och min hjärna vill spy, spy vad den än kan.

köpt tre småbitar choklad, en plopp, en cloetta och en sportlunch. sådana tre för tio.

ska inte äta dem..


måste låna pengar av min sambo för att köpa medicin, 540 kr kostar det. orkar verkligen inte vara i skuld till honom för jag har varit det i över ett år nu och han betalar det mesta ändå och jag vill verkligen kunna spara pengar också.

nästa lön blir jag skuldfri, sen månaden efter kan jag börja spara igen om jag inte blir manisk eller hamnar i hetsträsket igen.

nämligen så att jag kan handla mat för flera tusen när jag hetsar som värst och sen så har jag en tendens att handla massa skitsaker när jag är manisk.


mat skit idag, träning skit.. imorgon ska jag hämta medicin och fixa fingeravtrycket så att jag kommer in på gymmet.. /ache


pannkakor vs. fiskgryta

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-15 klockan 13:51:47.
Kommentarer 0

mer sugen på pannkakor till middag men kommer hur som laga fiskgrytan, vad ska jag äta?!


seria a-snack på tv11

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-15 klockan 12:38:03.
Kommentarer 5
snart är det dags för match men tänkte slänga ut en snabb uppdatering.
matchen jag ska se är SS Lazio (möta Atalanta), mitt vackra lag, biancoceleste <3

dagen har varit mest chill, vaknat, diskat lite, kokat potatis och rivit morötter till min fiskgryta som jag ska göra.

igår åt jag chips till filmen, vilket jag ångrar djupt för det var inte ens gott.. sköljde ner chipsen och ångesten med cola zero, allt för att få bort smaken och inte känna att jag skulle spy. spydde inte.. vågen visade -0,4 kg, vilket är bra, det går ner några hekto i taget.

nu fotboll iallafall, senare laga klart min gryta, sen ska jag förbi en mataffär, får se vilken jag tar.
sedan till min bror och hälsa på, pussa lite på min yngsta brorson. sen ska jag promenera hem, tar ca. 40-60 minuter hem från honom och jag tänker gå i raskt tempo så kanske lite snabbare men fortfarande en bra promenad.


dagens intag:
frukost: 2 små skivor fröbröd med mager ost och fem skivor smörgåsgurka på samt tea.
lunch: en morot med tea

planerat:
middag: min fiskgryta på torsk, matlagningsgrädde, morötter, rödlök, potatis och kryddor. funlight eller cola zero till.
FORZA LAZIO! CIAO!

day 01: your stats and goal weights

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-15 klockan 12:27:26.
Kommentarer 1
idag låg jag på 72,4 kg till mina 172 cm, ger mig ett BMI på 24,5
målet är minst 49 kg till mina 172 cm, ger mig ett BMI på 16,6.

längesedan som jag lät mig själv bli såhär stor. haft en jobbig period där det blivit mer hets och med de tillfällen även utan kompensation i form av kräkningar och laxering. min lägsta vikt till denna längd är 54 kg och då var jag inte helt nöjd så under 50-strecket borde bli bra.

ache 30 days

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-15 klockan 12:23:56.
Kommentarer 0
hitta denna på skinnyness blogg.

day 01: your stats and goal weights
day 02: how tall are you? do you like your height?
day 03: a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?
day 04: your greatest fears about weight loss.
day 05: why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?
day 06: do you binge? if so, explain why you think you do.
day 07: do your parents know you’re trying to lose weight? do they care?
day 08: your workout routine.
day 09: did people ever make comments about your weight in a negative way?
day 10: what was the hardest think you gave up during this weight loss.
day 11: your favorite thinspo blog and why!
day 12: what do you normally eat?
day 13: are you losing weight in a healthy or unhealthy way?
day 14: whats your ultimate goal weight? when do you expect to reach it?
day 15: are you vegan or vegetarian? if so, has this helped you lose weight? if not, would you ever consider turning vegan or vegetarian?
day 16: when did you first decide to lose weight?
day 17: do you have an eating disorder?
day 18: what food is your weakness?
day 19: when is the last time you at fast food?
day 20: favorite diet?
day 21: what are your clothing sizes?
day 22: what was your lowest weight? how and why did you gain?
day 23: did the media play a role in your wanting to lose weight?
day 24: how do you feel about the terms pro-ana/pro-mia?
day 25: have you ever purged? if you have, describe your first experience.
day 26: what excites you most about reaching your ultimate goal weight?
day 27: how do you deal with being around food?
day 28: do you want that gap between your legs? why?
day 29: your definition of beauty.
day 30: 10 facts about you! and now what are your stats?

folk som pratar

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-14 klockan 21:51:22.
Kommentarer 0

idag har varit en helt okej dag, kanske inte i matväg men i övrigt.

har varit på en nästan två timmar lång promenad med min syster och en vän.

innan det har jag stor städat, tagit ett långt bad och lagat mat.

dagens intag:
frukost: 1 dl miniyoghurt (0,5%) med 1 dl fiber havrefras med jordgubbar och en polarkaka med mager hushållsost och 8 bitar smörgåsgurka, 1 glas apelsinjuice och 1 koppkaffe
lunch: 2 knäckebröd med tacofärskost och 5 skivor smörgåsgurka vardera
middag: 2 laxfilé med fisksås, halva tallriken med sallad (avokado, gurka, tomat, sallad, rödlök och morot) samt potatiskroketter ca. 1,5 dl och cola zero som dryck.


nu är jag på väg hem för att se om min man är vaken och vill se film men då han måste upp typ 5 imorgon för jobb så är risken minimal.

har någon något filmtips? vad har ni gjort idag? puss


hoffmaestro feat. sverige - your ways

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-14 klockan 13:24:55.
Kommentarer 2
hej vackra människor, förlåt för att jag varit borta den senaste tiden. dålig sömn och
ångest har fått mig att hålla mig för mig själv. idag hatar jag att vara bipolär, är nog just nu i något
mixed state just nu. känner mig otroligt hype men ändå en sådan förbannad ångest.

har ingen medicin som kan hjälpa i akuta situationen förutom oxascand men det hjälper inte så mycket
i maniska perioder eftersom min hjärna inte alltid vill ta emot lugnande hjälp.


tänkte svara på en fråga jag fått ang. att träna insida lår:


jag är inte så värst duktig på övningar utan när jag tränar benen så löper jag och cyklar, sen kör jag ben-maskinerna på gymmet. för att träna insida lår kär jag denna maskin:


och jag kör den i set om 20x5 med 15 kg motstånd.

tvprat

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-11 klockan 23:30:52.
Kommentarer 3
dagens intag: frukost: 1 croissant lunch: 1 kanelbulle middag: 5(!!!) vegkorv med bröd - ketchup, senap och bostongurka vatten, kaffe, cola zero, ett glas apelsinjuice fråga mig inte.. gör om och gör rätt imorgon. trött på mig själv, ska även berätta hur det går med min kontakt på psykiatrin, var där idag. ska även svara på era kommentarer med och klura ut ett mål för januari. fridens.

bussljud

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-09 klockan 08:07:44.
Kommentarer 4

träningsvärk i axlarna, så blir det när man inte stretchar ordentligt.mår illa av sömnbrist, sov nog inte mer än 3,5 h. inte alls bra.mitt mål idag är att äta fiberhavregrynsgröt till lunch och något
lätt som frukt och grönsaker till middag, kanske varmakoppen.

jag ska även dricka minst 7 glas vatten idag och lägga mig tidigt!sömn är viktigt, glöm inte det! och kan man inte sova så bör man ligga i mörker och vila!vad är era mål för dagen? gör ni mål för varje dag eller för än längre period? hur länge i sånt fall?

kämpa på finisar!


tystnad

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-09 klockan 02:17:16.
Kommentarer 0
besviken över min träning om jag ska vara helt ärlig, dock märks det att jag varit sjuk i ca. två månader
och att jag inte tränat på ett bra tag (bortförklaringar)..

dagens (läs: gårdagens) träning blev följande;
20 minuter styrketräning - 84 kcal
Crosstraining - 50 kcal
Löpband - 100 kcal
Cykling - 100 kcal

summa: 334 kcal
styrketräningen hade jag fokus på ben och armar.
benen kör jag 15 kg och set om 20x5.
armarna som jag är mycket svag i kör jag 10 kg och 5x3 set.

kör just ben och armar då de är de områden som jag skäms mest för..
magen kan man enkelt gömma men när sommaren kryper fram så är det
benen och armarna jag mår mest illa för..

förra sommaren mådde jag riktigt dåligt och körde på jeans och leggings samt koftor och långärmat,
blev riktigt varmt vissa dagar..


träningstips: kör övningar i set, alltså 8 gånger sen paus och gör om det tre gånger till (8x3), öka eller sänk om du märker att du inte klarar alla omgångar.dagens matintag är inte alls värd att nämnas då det blivit mackormackormackor, utom middagen
som blev vegbullar, med ugnspotatis samt kokt blomkål och broccoli.


imorgon ska jag handla mat, blir mycket fisk och grönsaker samt en hel del frukt.
har ca. 1000 kr kvar denna månad som jag tänkt lägga på mat.. inte hetsmat utan nyttig mat.

lite fit/thinspo:fronda - underbar

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-08 klockan 13:16:37.
Kommentarer 2
idag är början på mitt nya liv, låter klyschigt jag vet men jag behöver starta nu. jag ska försöka bli mer hälsosam, allt för att kunna sluta hetsäta och spy. trött på att spy, trött på att hetsa. planen är att äta tre gånger om dagen. frukost, lunch, middag.. har fungerat helt okej, visst det har blivit några hets-omgångar men inte ens i närheten av hur det var innan. i februari kommer jag nog antagligen börja gå till capio en dag i veckan för terapi och att lära mig hantera min ätstörning.. ärligt så låter det sjukt fjantigt att säga ätstörning och när min psykolog påpekar att jag har en ätstörning så blir jag lika förvånad varje gång. capio har flyttat sin verksamhet, eller de flyttar nästa vecka, så det betyder att det kommer ligga ca. 10 minuter från mitt hem och även ca. 10 minuter från mitt arbete. det betyder att jag inte kommer ha lika mycket ångest över att jag missar så pass mycket jobb. kanske ska be om att få någon form av sjukskrivning under den tiden det är tänkt att jag ska vara där? vad tycker ni. aja, måste fixa lite, senast 14.00 ska jag vara på väg till gymmet.. har saknat er!

jag lever

Skrivet av Ache
Postat 2012-01-06 klockan 23:39:12.
Kommentarer 0

det gör jag.. senaste tiden har jag varken spytt eller hetsat utan försökt äta tre mål om dagen;
yoghurt och müsli till frukost
fiberhavregrynsgröt med kanel och äppelmos (som jag övrigt fick en kollega att börja med)
till middag blev det de som mannen bjöd på..

nu är jag på väg hem från en fin middag hos min bror (han är fantastisk på att laga mat) och allt jag tänker på är att hetsa och jag vet redan vad också.

smörgåsar, vegbullar och glassbåtar! längtar så att jag spricker!

senaste tiden har jag varit deppig eller deprimerad (vet inte vad gränser går när man är bipolär) och mest bara varit, känner hur energin ökar och med den även min självbild och mina tvång.

positivt; jag ska ta tag i mina studier och söka till sophiahemmet (måste även kolla upp röda korset) sjuksköterskeutbildning!!


men nu hets, spy och laxera! imorgon gym!

/ache


RSS 2.0