burial - wounder

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-30 klockan 08:25:50.
Kommentarer 0

förlåt för att jag inte uppdaterar på länge, anledningen är för att jag knappt sovit, sprungit runt på ärenden inför resan, ska ju flyga iväg.

sen är jag väl sjuk också.. kommer göra ett mer vettigt inlägg senare. ville bara säga att jag lever.

/ache


gammal kärlek

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-25 klockan 12:24:45.
Kommentarer 0

börjat tänka mycket på mr. huvudsta och mr. åkersberga, varför vet jag inte för jag har ju min man.

vill så gärna ta kontakt med dem, fråga vad som egentligen hände? fast jag vet ju men vill hå mer på djupet.

visserligen pratar jag och huvudsta endel i perioder så abstinensen där är inte så farlig men åkersberga hyser sådant agg mot mig. försökt få honom att förlåta mig, speciellt då jag förlora endel vänner, gemensamma, när vi bröt. i somras kom han över mig, ca. tre år efter..

ska jag testa igen, att ta kontakt menar jag, tycker ni?
/ache


insomnia

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-23 klockan 08:16:18.
Kommentarer 5

tröttheten tär på mig och jag ids inte att vara vidare trevlig och ens svara på samtal och sms.

igår skulle jag egentligen till min psykolog men då jag är den enda som kan arbeta på mitt jobb, som arbetar heltid, så vart jag tvungen att jobba över pga. en akut arbetsuppgift.

min psykolog har inte hört av sig och jag mår rätt dåligt över det, har hon tröttnat på mig? var detta droppen? hatar hon mig? vill egentligen ringa och säga "förlåt, förlåt, förlåt! jag är dum i huvudet" och detta precis som jag gjort med samtliga pojkvänner jag haft och en drös vänner med för den delen.

jag gör inget för att ändra mitt liv till det bättre. jag tackade nej till vård för min ätstörning, jag stannar kvar på samma arbetsplats där jag känner mig stressad, otillräcklig. en arbetsplats där jag känner att man inte är tacksam över allt jag gör.


Svar på fråga;

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-22 klockan 20:11:39.
Kommentarer 1

jag vet inte om du ville att jag eller PKB skulle berätta mer om oss själva då vi är två som bloggar här.
jag har iallafall för dålig fantasi och ids inte att skriva en text om mig själv så därför;

får du gärna, och ni andra, ställa frågor så svarar jag så gott jag kan!

mjao

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-21 klockan 20:30:12.
Kommentarer 0

det jamas här, jag är så dålig på allt utom att mysa.. eller idag har jag inte varit så mysig..

har inte gjort vad jag planerat alls, legat på soffan och inte vågat röra mig av rädsla att jag ska göra något dumt.. första gången ensam sen överdosen, skrämmer mig lite..


choklad

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-21 klockan 16:36:11.
Kommentarer 2

vet inte riktigt varför jag fick för mig att äta tre chokladpraliner ifrån men de ligger och simmar i min mage just nu.. idioti.

jag har annars ätit;
1,5 dl miniyoghurt >0,1% fett
1 dl müsli (tyvärr sådan med lite socker i)
ca. 4 dl spenat (kokad)
diverse koppar kaffe..

så jag är uppe i mina 800 kcal ungefär, alltså ingen middag. får bli te, te och te.

ganska bra då jag behöver få ur mig vätska efter mensen.

i övrigt är jag fortfarande väldigt förkyld, väldigt enerverande att inte kunna ta en paus och bli frisk, och jag behöver bli frisk så att jag kan börja träna.

ska börja designa en hemsida ikväll så kommer sitta vid datorn en del så lär nog uppdatera och svara på kommentarer ikväll!

i övrigt fick jag mejl från den fantastiska Anna Jörgensdotter! mer om henne sen!

PKB, i <3 u!

/ache


vill bara gråta

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-20 klockan 16:09:53.
Kommentarer 1
är så otroligt trött på att överallt se kläder som ser hur bra som helst ut.. men så går jag till affären och testar, fett överallt... trött så trött.... fuck

söndagsångest

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-20 klockan 15:10:25.
Kommentarer 1
mina handleder, som jag vanligtvis gillar, känns gigantiska. lika så resten av min kropp..
fryser gör jag också. vill bara bli frisk så att jag kan ta tag i träningen.

det blir ingen dagvård för mig, detta då jag tackade nej till min plats eftersom att jag kommer studera två kurser på distans via två olika högskolor, hp-poängen är viktiga.

diskuterat en heldel med min sambo ang. mitt mående och ätstörningen. detta pga. överdosen..
jag måste gå dagvården om jag inte blir bättre, annars kommer vi inte skaffa barn.

och jag vill ju ha barn, sen.


om några veckor åker jag utomlands, en vecka bara och det är inte sol och bad-semester.
men måste ändå ner i vikt, mina feta lår i short.. fyfan.

sluta äta: pasta, bröd, ost, godis, chips

potatis två gånger i veckan är tillåtet, i övrigt får det bli protein, frukt och grönsaker..
samt att jag kommer nog spy endel, även om jag inte vill så är det så det ser ut nu. tänkte beställa boken "Sluta hetsäta" men den var slut på alla webbutiker, och jag tror den antagligen inte trycks längre.. låna på biblioteket kanske?


jag hatar mitt liv, trött på det här.. tror den där överdosen nog låg och bubblade där ändå..överdos

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-15 klockan 18:07:07.
Kommentarer 4

i söndag tog jag min första överdos som kunde gett bestående skador. inte alls planerat utan strax efter tolv, natten till söndagen var jag på fest i närheten av mitt hem.

hade trevligt och mått relativt bra förutom att jag höll på att bli sjuk, efter tolv gick jag hemåt och när jag kom innanför dörren så hälsa jag på min sambo, tog av mig ytterkläderna och gick in i köket. i köket så tog jag fram oxascand och tog en näve, av ren impuls. nu i efterhand så kan det vara av vana, när jag var yngre kunde jag ta massor med Alvedon, i skolan som hemma för att döva ångesten.

gick in i vardagsrummet till min sambo, insåg vad jag gjort och sa åt honom att ringa efter ambulans. sen minns jag bara små frekvenser av att jag spyr och att jag hamna på båren, sen var jag i akutrummet och drack kol. tuppa av flera gånger och fick motgift.

sen söndag efter lunch var jag stabil nog att åka hem.

just nu är jag påväg till min pappa som jag ännu inte träffat sen i söndags. sådant ångest, det var en idiotisk impuls och inget självmordsförsök.

/ache


Punkt bara

Skrivet av PKB
Postat 2011-11-12 klockan 23:20:53.
Kommentarer 1
Jag vet inte riktigt alls vad jag vill med det här. Alltså, vill jag satsa allt för att kunna förlora allt? Men jag måste ju ner 8 kilo till Maj. Måste. Men jag måste orka leva. Så det är så.. Svårt?

Nåväl tillbaks till hondendär som gör mig så ofantligt glad. Jag tycker om henne så mycket, men jag är så jävla rädd. Rädd för att hon ska ångra sig, lämna mig. Och så blir jag ensam och fallerfallerfaller. Typ som jag föll för henne. På två sekunder, hårt som fan. Och egentligen vill jag säga så mycket men jag vågar inte. Till henne alltså. Här är det lugnt. Hon kommer aldrig få veta. Men åh, ni vet när man är så tillfreds med livet och alla bekymmer är så jävla pyttesmå när man är bredvid, hur jag dör när hon tar min hand när vi är ute och promenerar, hur jävla mycket jag känner för henne, hur jag helst bara vill kunna kalla mig hennes, eller snarare att jag vill kalla henne min. Miniminmin bara min, men det går inte, för hon kan inte ens berätta för sina vänner, jag citerar, "Egentligen borde jag kunna berätta för mina vänner hur fantastiskt fin du är och hur glad du gör mig, men det är något som gör att jag inte riktigt vågar." och vad gör man då, hur gör man, hur väntar man, och hur håller man sig för att skrika ut sin lycka liksom? För jag kan inte, när vi har samma vänner bekanta, hänger i samma kretsar. Jag vågar inte riktigt heller dock, vet inte riktigt. Kan inte. Jag är så jävla rädd. Jag vill ju bara vara under huden.

Det här med.. kärlek.

Skrivet av PKB
Postat 2011-11-11 klockan 02:00:20.
Kommentarer 2
Jag har träffat en. En annan. En.. Vän. Som är mer än en vän. Och hon vet lite. Att det här med mat är.. Svårt. Berättade i måndags att jag inte ätit på två dygn. Hon suckade bara och började laga mat. Det var inte jobbigt. Sa att jag antagligen inte skulle äta mycket. Hon berättade att det är okej, bara jag äter lite. Hon gör mig glad. Jag vet inte riktigt.

fick smset!!

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-05 klockan 19:01:39.
Kommentarer 6

min bror och hans tjej har precis åkt in på BB så jag är helt mental nu!! haha


Svar

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-04 klockan 17:12:01.
Kommentarer 1


Fick en fråga ang. Lida.

Svar:

Lida heter egentligen LIDA Daidaihua och är ett bantningspreparat som bara innehåller naturliga ingredienser. Det kommer från en traditionell kinesisk medicin och Lidas egenskap är att den ökar din ämnesomsättning.
Lida ökar även din energiförbrukning och minskar din hunger och aptit.

Jag personligen tycker att den gav effekt, jag kände mindre aptit och jag såg resultat på vågen, dock när jag väl la av med det så kom några kilon tillbaka så jag vet inte om det var för att jag kände ett behov av att äta mer än under tiden som jag använde Lida eller om det var så att jag återfick endel vätska i kroppen för att om jag inte minns helt fel så sprang jag och kissade en heldel när jag tog Lida och mitt kiss var mörkgult.


Hoppas det svarade på din fråga Anna!

blodprov och bulimi

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-04 klockan 08:40:32.
Kommentarer 1

vart och lämnat fem rör blod som capio ville.

när jag var där fick jag träffa en kvinna vid namn Alexandra, vilket är en person min psykolog känner och litar på! vilket gjorde att jag kände mig bekväm med henne.

hon fastställde bulimi och tycker att jag borde gå heldag på dagvården där på capio. känns inte så lockande då jag arbetar heltid och påbörjat studier via min arbetsplats från nu till februari och ytterligare en från slutet av januari till slutet av maj. och om jag ska gå på dagvården så måste jag sjukskriva mig med start från januari till april.

jag vill sluta hetsa, sluta kräkas och återfå kontrollen över maten, som det var förr. kunna bestämma att idag så ska jag bara äta ett äpple och då bara äta ett äpple och inte massa choklad, pizza, mackor osv.

men jag vet inte om jag är redo att göra det nu. på tisdag eller torsdag så ringer Alexandra efter att hon pratat med sitt team och hon sa att hon kommer bara bekräfta det som sagts.

kommer få komma tillbaka efter jul tillsammans med min psykolog på informationsmöte och då kommer jag få veta lite mer om vården samt bestämma mig om jag kommer tacka ja eller inte.

det bästa var att jag lyckades ordna så att jag slapp säga min vikt. hon sa att vi kunde ta det senare och sen glömdes det bort!

vad fan ska jag göra egentligen?


dagens plan

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-03 klockan 18:01:11.
Kommentarer 1

hetsa; risgrynsgröt, choklad och smörgåsar

så en mindre hets med efterföljande kräkning, vad ska ni göra en torsdag som denna?


...

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-02 klockan 09:31:11.
Kommentarer 4

det känns som ett hån att vara här..


dagen d

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-02 klockan 08:48:32.
Kommentarer 1

främsta anledningen till att idag är så jobbigt är främst för att jag är tjock men även för att jag är rädd att få en annan diagnos än bulimi, jag är rädd att hon i slutet av mötet ska säga "jaha.. du har ett hetsätningsproblem".

att svart på vit få veta att jag är tjock och bara äter sjuka mängder mat.

mår så illa, min mage är katastrof men jag har gått ner kilot jag gick upp. i förra veckan fick jag flera kommentarer från syskon, pappa och arbetskollegor om att jag blivit smal men vågen visar inte detta och jag har inte börjat träna så det är inte muskler.. jag borde kanske börja mäta igen, fast det ger mer ångest än siffrorna på vågen, jag är van vid dom även om de är ett ångestmoment det med så är det mer hanterbart.

blivit brunett igen, var inte tanken utan tänkte köra ljusare i topparna men färgerna var samma ton att topparna inte står ut. får se om jag kan trivas annars går jag tillbaka till mitt ljusa.

önska mig lycka till, puss


capio

Skrivet av Ache
Postat 2011-11-01 klockan 21:46:32.
Kommentarer 3
imorgon klockan 10 ska jag till capio på löwenströmska.. känner mig verkligen fet och den senaste tiden har jag varit så stressad att jag varit rädd att bli sjuk pga. detta men inte än så det är väl bra.. annars så, har jag hetsat en del och kompen har inte varit den bästa, inte spytt upp allt. inte kunnat laxera så +1 kg. så trött.. blivit brunett igen. får se om jag gillar det imorgon annars köper jag färg efter capio.

RSS 2.0