someday, you will ache like I ache

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-31 klockan 19:30:18.
Kommentarer 1
dagen startade med ett besök på psykiatrin. jag är duktig och jag mår bättre, skrev ca. hälften av gångerna jag hetsa och skrev dit dubbelt så många gånger jag ätit lunch (två mål jag har att jag ska klara).

självklart droppade min psykolog bomben idag, hon ska sluta i september. jag började på psykiatrin i slutet på augusti om jag inte minns fel, har därför inte varit där i ens ett år och är redan inne på min tredje psykolog och säkert femte läkare.. idioti..


ingen frukost, sen avtackningsfika till en person ingen egentligen tycker om och då blev det lite onyttigt men kunde blivit så mycket mer så jag är nöjd. middag blev det två nektariner och ett päron samt knäckebröd.


har tvättstugan just nu.. det är som det är. ingen idiot städar efter sig så det är väldigt irriterande, de städar inte ens när man står där och deras pass tar slut? står klart och tydligt i trivselreglerna att man ska städa och av sunt förnuft så städar man väl?kom hem nu

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-30 klockan 21:14:13.
Kommentarer 1
vill verkligen att PKB ska komma hem nu, känner mig faktiskt inte lika stark utan henne. känns konstigt att säga det men det är så jag känner. även om vi bor i olika städer så känns det bra att jag kan få tag på henne om jag skulle behöva och bara tanken gör det enklare att klara sig igenom jobbiga situationer och när man verkligen behöver pepp.


skitliv.
hej på dig tjockis

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-30 klockan 20:46:46.
Kommentarer 0
här ligger jag och är rund.. och misslyckad.
en halv b&j cookie dough (sista som var kvar), en chipspåse, tonfiskssallad, macka med marmelad och nu illamående. full. äcklig.


har inte pluggat eller tränat. misslyckande om och om igen. kanske borde låta mig remitteras till äs-enheten så att jag kan lära mig att sluta hetsa.. blivit skönare att spy igen, trodde jag lämnade det kvar i min tonår men tydligen inte.Hungern

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-30 klockan 15:35:33.
Kommentarer 3
känner hungern, dämpar den lite med colazero.åt flingor och miniyoghurt (>0,1%) till frukost.

ska försöka hålla det till soppa och yoghurt nu, flarn och flingor för att ha något att tugga på men inte hetsa och endast gurka på flanern. ikväll ska jag äta tonfiskssallad hade jag tänkt, redan planerat för det så lika bra så att jag inte börjar hetsa.

så mina dagar har sett ut i förra veckan utom helgen, jag har hetsat och hetsat samt överätit så mitt mål inför när PKB kommer hem är avblåst men jag ska försöka iallafall. har effe men inga lida kvar, ekonomin är i botten. ja, det går inte framåt. men nu är det annat! nu kör jag verkligen! matematiken är helt efter och träningen lika så.


ska alltså plugga ikväll och köra level 2 med jillian. wish me luck! och nu vill jag verkligen att PKB ska komma hem, behöver hennes pepp. i övrigt sa hon åt mig att jag skulle blogga bättre, då jag varit dålig och ja, nu bloggar jag! hörs ikväll om inte innan! PUSS.

Värmeslag

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-30 klockan 11:35:38.
Kommentarer 1
Hej och tja. Sitter i solen och steker, min mor hostar så hon spyr. Tänker fan inte bli sjuk! Inte nu när jag blivit frisk. Nåväl. Har bränt mig på väldigt konstiga ställen och drunknar i skolarbeten. Orkar faktiskt inte bry mig. Tjock som fan är jag dessutom, men kommer hem snart och då jävlar! Då blir det både träning och uppdatering till max!

Saknar Ache! Blogga för två nu! Hörs snart! Puss!

kärlek

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-29 klockan 11:07:06.
Kommentarer 0
i helgen har jag varit hög på kärlek, hållt mig från att äta faktiskt med fail på hets inatt..
jag har varit och hälsat på min bror, hans fru och den nykomna brorsonen! har umgåts de äldre brorsönerna nu i helgen och de verkar faktiskt väldigt stolta över att blivit bröder igen och väldigt beskyddnande.

så det är dit jag tagit vägen, har inte blivit någon träning förutom att jag sprungit runt och spelat kull och burken, gått långpromenader och vandrat runt. varit igång iallafall.. nu måste jag vila, haha. kram på er, lovar att bli bättre nästa vecka!
PKB HÄLSAR!

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-26 klockan 20:28:04.
Kommentarer 1
idag kik'ade min finis PKB mig!
hon har bränt sig om nosen men mår fint, hon har fått FÄRG! kan lätt säga att jag är avundsjuk!
både på värmen och att hon fått färg! skönt att få höra från henne iallafall!


hon bad mig hälsa till er! <3
övrigt.. har varit dålig på att uppdatera, förlåt.
bättring imorgon.. jag blev faster igen idag.

saknar PKB

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-25 klockan 15:24:43.
Kommentarer 1
hon åkte imorse och jag saknar henne redan!
tänkt smsa henne (eller snarare kik'a henne) flera gånger idag! snacka om att man blir beroende av en person ibland, jag har iallafall bestämt mig att jag ska ner till minst x8.9 tills hon kommer hem om en vecka! tänker inte vara lika tjock när hon kommer hem! alla mål är bra mål! (och då menar jag inte mål man gör eller äter utan de man försöker uppnå!).


om du ser detta så hoppas jag att du har det bättre än bäst hjärtat!

En kommentar värd att publicera!

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-25 klockan 10:24:37.
Kommentarer 1
Nu vet jag inte om det är så att det är folk med ÄS som läser här som försöker bli friska men tycker det är värt att alla läser detta som finaste Svärdet skrivit då jag tycker att det är något värt att känna till om inte till nu så kanske till framtiden.

Tack
för att du, Svärdet, skrev denna kommentar!


"Hej babes! Det gör ont i mig att läsa hur dåligt ni mår.
Kan dock inte sluta läsa, även om jag brutit med forumet.

Varje gång jag klickar upp era bloggar hoppas jag innerligt att jag ska skymta något
pyttelitet som antyder att ni mår litelite bättre. (kom till saken)
Ang. det här med att äta nyttigt måste jag bara tipsa om "choosing raw"'s "green recovery" kategori.

Där fd ätstörda människor berättar om hur de vände på matens betydelse genom att ladda varje tugga
med andra värderingar än de haft tidigare. Blev helt chockad när jag läste eftersom det är precis vad
jag har gjort utan att tänka på det. Visst, jag har fortfarande riktigt svåra dagar flera dagar i veckan,
men allt det som jag tar ställning till genom att välja en viss sorts mat får mig verkligen att vilja leva
och föra traditionen vidare.

Är inte dum i huvudet, vet att det ska mycket till innan man gör en livsomvändning.
Är man inte redo så är man inte. Men...tänkte att ni kanske ändå skulle vilja läsa? http://www.choosingraw.com/green-recovery-the-plant-based-road-to-healing-from-disordered-eating/
Tusen cyberkramar <3"PUSS PÅ ER!

WUUUHU

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-25 klockan 05:59:44.
Kommentarer 1
Förlåt och förlåt och förlåt! Sitter i skrivande stund på Sturup flygplats, dricker kaffe, hallonjuice och äter ett äpple. Flyget går om circus en timme och jag fryyyyser. När jag landar kommer jag ha rest i över 12h. Buss för att ta buss för att ta buss för att ta flyg för att ta buss. PEPP, eh nej. Jävla askmoln! Men det är lugnt nu. Jag förlåter dig!

Hur som helst. Ska försöka uppdatera konternueligt under tiden jag är borta då jag inte bara tar semester utan förflyttar pluggandet till ett annat land! Så kan det gå! Hoppas ni har det bra! Kämpa på! Nu är det snart sommar för helvete!

Dör lite inombords

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-24 klockan 03:29:22.
Kommentarer 1
Har haft en hektiskt dag och grinat ett par timmar. Över skolan. Panik! Lovar att skriva bättre imorgon för nu kan jag inte, måste sova.

Svärdet du är underbar. Tack för din kommentar. Både jag och Ache ska kika! Puss!

vätska och kommentarer

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-23 klockan 20:04:33.
Kommentarer 0
jag har massor med vätska i kroppen, vilket kanske leder till att jag har gått upp. antagligen lite iallafall.. jag har tagit effe för att få ur mig det sen så har jag inte ätit middag, sa till föräldrarna att jag skulle äta med sambon och sambon att jag åt med föräldrarna. jag mår visserligen illa av effet.. inte van vid det längre... fuck.

ang. kommentarer, nej jag kommer inte godkänna era tävlingar som inte har någon betydelse och mammabloggar intresserar mig inte om det inte har med min familj och vänner att göra och jag skulle aldrig använda denna blogg i dessa bloggar heller för den delen. andra, kommer svara sen. pallar inte nu.


har pluggat lite matte nu men kört fast så jag gav upp men ska träffa min syster imorgon och plugga så hon får förklara den delen jag kört fast i då hon redan läst den kursen jag läser nu. fick nämligen påminnelse från komvux att jag skulle lämna in uppgift ett.. ca. 250 uppgifter kvar tills jag ens kan göra det och jag vet inte riktigt om det kommer gå så bra som det gått nu (förutom det där som jag körde fast på).. läste kursen tidigare men klarade inte en del, dock var detta ca. 3 år sedan så allt sitter inte kvar.


nu ska jag få ur mig lite vätska, mot toaletten!

(känner mig som en dålig flickvän, tacka precis nej när min sambo ville att jag skulle smaka på hans sallad.. han såg så stolt ut.. fuck)

kommer jag undan? nej

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-23 klockan 11:39:07.
Kommentarer 1
nu är en kollega (som visserligen fortfarande är mammaledig) hit och vi ska äta soppa.. inte så farligt med soppa men ändå. vill verkligen inte, jag vill inte, VILL INTE! men kan inte säga nej, det funkar inte då blir det ett jävla gnäll. kan jag spy? nej.

plusplusplus - hela tiden plus

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-23 klockan 11:02:40.
Kommentarer 2
hur fan ska man kunna lära sig äta normalt om man konstant ser plus på vågen? vill bara gråta, försökt äta tre mål om dagen och inte dålig mat utan hälsosamt, det har varit jobbigt och gjort ont. mått illa och varit rädd. tränat massor men till vilken nytta? och nej, fettet kan inte blivit muskler för jag har bra mycket överflöd av det (utan att överdriva) så det borde försvinna först innan det blir några muskler.

så nu är det nya tag, blir fasta idag och träning även om jag planerade att inte träna för att jag är så trött fysiskt av all värk jag fått med träningen men kan inte hålla på såhär och jag kommer inte kunna träna imorgon så.


tog lida idag, har fyra kvar och på onsdag kommer jag nog köpa fler.. i samband med träning kommer jag köra effe, först och främst för att orka mer men även för att det kanske är vätska jag dragit åt mig?


skjut mig.

23.41

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-22 klockan 23:49:20.
Kommentarer 1
Lazio fick ingen plats i CL och det gör ont men nu kan jag fokusera på allsvenskan och mitt älskade AIK. känns faktiskt ganska konstigt att leva det livet jag gör men ändå ha en sådan passion för något annat. när jag var yngre var det antingen eller. jag tränade och svalt, spydde om det behövdes. sen kom musiken och jag gav upp allt som var pro ana. minns det så väl när jag tackade perfectpeople och skin för att gå vidare med musiken i hjärtat.

men shi fick jag och nu är jag tillbaka, eller varit tillbaka länge men vilket fall, och nu kan jag faktiskt leva samtidigt som jag är helt inne i mitt pro-liv också. och jag älskar det, även om jag önska att jag hade ett lite större socialt liv. min närmsta vän som jag talar med nästan dagligen med är vackraste PKB sen så är det inte så mycket mer och det hade ju varit bra om PKB inte bodde flera mil bort..

imorgon blir det gym och sen plugg, måste verkligen klara matematik b om jag ska kunna söka till sophiahemmet.

puss mina fina, nu måste jag försöka sova!If i had a heart

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-22 klockan 22:57:11.
Kommentarer 1
Aj, jag orkar inte
Det gör ont
Snubblar på mållinjen
En linje eller en liten liten lina
och faller
Faller hårt och ändlöst
Faller på mållinjen och tappar bort precis allt
Allt jag velat och som varit nära

Det gör så ont
Tänder en cigarett och inhalerar röken
Dricker cola light
Sockerfritt måste det var
annars blir man tjock sägs det
Och dagens skönhetsideal har byggt ett bo
i min ryggrad
Jag kommer inte loss
hur fucking gärna jag än vill

Inhalerar mer rök och tänker att
"Nej, fan, kan lika gärna förgifta mina lungor
precis på samma vis som jag förstör min kropp"
Fan skriker inom mig
Jag föll på mållinjen
Dags att sova
Börja om på nytt imorgon

control

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-22 klockan 16:20:44.
Kommentarer 4
nu har vi haft tvättstugan och jag har kollat igenom en hel del på bloglovin' då jag inte varit inne där på länge. ikväll blir det match och vi ska äta ute, ska äta fisk, cravin' fisk mest hela tiden nu. måste få i mig någon smaklös fisk så att jag tappar suget för det (ja, jag är vegetarian som äter fisk och skaldjur. och? skjut mig då).

nu ska jag köra en stund med Jillian för jag orkar inte ta mig ner till gymmet!behöver något att boosta till träningen, tips på tabletter som ökar fettförbränningen?
PUSS

PLUS TVÅ?

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-22 klockan 14:14:04.
Kommentarer 1
jag tränade inte igår och i fredags var jag och mannen på bio och det blev en del godis och igår åt jag frukost och middag och det var normala bra protioner och idag visar vågen +2 kg? vad fan.. jag kommer aldrig bli smal, jag kommer aldrig kunna äta normalt, som alla andra, utan att gå upp 4958450934058 kg!

och min psykolog säger att om jag äter regelbundet och motionerar normalt så kommer jag få en mer stabilvikt samt att jag kommer gå ner. men vad fan är detta då? ska jag behöva träna efter varje måltid för att inte springa iväg i vikt? jag kommer fan snart bli överviktigt ju.. IGEN.

så jävla trött på detta. riktigt jävla trött.. kan inte gråta, får inte gråta.. hur fan ska jag förklara att jag gråter denna gång?`

Multitasking

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-22 klockan 00:16:42.
Kommentarer 1
Vet inte varför jag började blogga när jag måste gå hemifrån om 5 minuter. Men det är väl så vi gör nu för tiden, multitaskar, haha! Ska iväg och jobba nu. Orkar verkligen egentligen inte, men lönen i juni kommer vara så jävla dålig, så det är bara att bita ihop och tänka på teamet!

Vad har ni för er ikväll? Partar ni eller fick ni er dos igår? Åh, vad jag önskar att jag hade mer tid för att blogga. Förlåt mina kära! PUSS

gbg, håkan och en gnagande känsla

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-21 klockan 18:28:15.
Kommentarer 3
att dela en blogg med PKB gör att man ständigt påminns om sveriges baksida.


en gång i tiden tillhörde jag ett forum, håkan forumet, vi var lite speciella och jag var inte ens en av de som reste runt med håkan, men vi andades håkan.. levde för håkan. hah. det var när man var ung och naiv. håkan satte ord på varje lite känsla man kände. sitter iallafall och lyssnar på håkan, det var längesedan. ett kärt återseende.

men jag har bestämt mig att i sommar bär det av till staden jag inte besökt sen 2007. tänkte våldgästa PKB och hälsa på en kusin som flyttar dit i sommar..

känner mig ganska glad men ändå har jag en gnagande känsla av ångest i bröstet.. hoppas det släpper, vill vara glad. lycklig..

nu ska jag vänta på att mannen ska äta, får se om jag också äter med honom, och sen blir det träning.

____________

från det ena till det andra, har varit på toa! visst, känner mig inte helt tom men det är inte den tryckande känslan!

Spontanfest

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-21 klockan 16:01:09.
Kommentarer 5
Gårdagen var crazy, och inte så bra i matväg, men jag levde och hade det helt jävla underbart. Ska bli spännande att träffa vissa personer i min klass på måndag, hehehe!

Vågar inte ställa mig på vågen. Det funkar inte sådär, och idag = måste äta pga jobb. Skit! Imorgon är det jag som laxerar och fastar tills på onsdag! PUSS OCH KRAM!

might as well kick me in the stomach

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-21 klockan 14:27:36.
Kommentarer 0
först: favorit-thinspo var lite att ta i men ni fattar.


sen.. har så sjukt ont i magen, behöver sköta magen men kan inte.
längtar tills jag får min lön på onsdag då ska jag köpa laxering, finns massvis med olika val på apoteket nu. kanske funnits tidigare men nu har det varit reklam på tv osv. så.. vad har ni testat och vad gillar ni? don't be hasty

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-20 klockan 19:50:55.
Kommentarer 0
precis som min finis PKB så går det ner.

igår hetsade jag,
och inte lite, låg på soffan när min man kom hem från att ha spelat tennis med sin vän.. han kom och fråga vad det var, jag sa inte mycket och han hoppade in i duschen. försökte städa bort hetsen lite tills jag insåg att jag inte orka och gav upp. gick tillbaka till soffan och då brast det, jag grät och grät, fick en panikångestattack och han låg där och höll om mig, klappa på mig och fick mig att fokusera på min andning. sen drog jag i mig två oxascand och sen låg vi där resten av kvällen. hade velat träna men skulle nog gråtit på gymmet då också.


idag har jag tränat och ätit, både lunch och frukost faktiskt. ska strax in i duschen, sen ska jag och mannen på bio. vi hörs vänner, lovar att kolla kommentarerna (inte för att de är många men iallafall! <3). puss peeeps!


min favorit thinspo just nu.. sad but true. minus brösten.


Cool and bored

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-20 klockan 10:03:25.
Kommentarer 2
ÅH, jag älskar vågen idag. -0.9 sen igår! Fan va skönt! Det vill säga att mitt bmi har minskat med 0.5 sedan den 16/5. Det är väl inte så jäkla mycket, men om jag lyckas gå ner 0.5kg till imorgon så har jag ett bmi på 19.7 och detta kan jag försöka leva med tils vidare liksom! Åh, jag älskar när det går bra! Peppar som fasen! Synd bara att jag är tjock och ha r en ful kroppsform dessutom. Ser inte ens lite smal ut, uhu!

Nåväl! Måste duscha! PUSS!!

Nous sommes tout deux victime
de ce doux jeu d'amants

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-19 klockan 23:50:40.
Kommentarer 3
Har gått och varit som bly idag. Hemskt. Åt två knäcke, en snitzel (kan stava egentligen. huvudet hänger inte med. schnitzel ska det givetvis vara) och lite sallad. Fick panik. Verkligen panik! Lade mig i sängen och grät i en timme. Känner mig så patetisk. Sen började magen bubbla. WOHO tänkte jag då laxering+fastemage inte riktigt tål mat. Det mesta kom faktiskt ur och kvällsvikten var som morgonvikten. Har jag tur så ligger mitt bmi på något mindre. Det borde det göra om kroppen känner för att samarbeta, vilket i och för sig inte händer så ofta.

Vad jag försökte säga var att vågen var min bästa vän ikväll och gjorde mig pepp och effektiv. Nu ska jag plugga och göra klart en powerpoint, woho!

Förresten! Kan inte ni tipsa om er bästa thinspiration-bild? Här är en utav mina favoriter. PUSS!


svar på fråga

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-19 klockan 16:36:17.
Kommentarer 3
enklare att svara såhär, och sen tyckte jag det var en intressant fråga!


Postat av: liz
vad betyder bloggrubriken "and the bible didn´t mention us" för dig/er?
2011-05-19 @ 13:49:15

svar:
ärligt så är det egentligen bara en fin textrad från Regina Spektor's låt Samson
men om jag ska svara på frågan ärligt så är jag religös, även om jag inte tillhör en religion så tror jag på samma Gud som de andra (muslimer, judar och kristna) och jag anser att även om inte mitt namn står med i bibeln (torahn, koranen) så handlar ändå bibeln om oss, vi människor, och hur det gick till för att vi ska vara här idag.

sen är jag inte bokstavstrogen och jag tror även på vetenskapen så jag förnekar inte big bang t.ex. men då är min fråga till den som förnekar Gud "hur skapades big bang?".

men sen handlar egentligen inte denna bloggen om min religion och jag hoppas detta svarar på din fråga, frid vare med er. 


du kan gråta mitt på gatan

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-19 klockan 13:56:49.
Kommentarer 0
träningsvärken idag känns och det känns bra även om jag hade önskat att jag hade stretchat bättre igår men ingen idé att vara efterklok. jag känner en trötthet i kroppen, i själen och det känns inte bra men jag vet inte hur jag ska göra för att slippa känslan.

blir effe ikväll, tror inte jag kommer orka träna annars. då jag inte har något att gå upp till imorgon förutom mer träning, lunch på restaurang och plugg så tänkte jag köra på ca. 2-3 timmar träning. får se, går när det inte känns effektivt längre. ingen idé att stå där och köra halvhjärtat. bättre med kort effektiv träning än lång och halvhjärtad träning.

håller på att sluta röka och det går helt okej, väljer bort vissa cigaretter och det är det viktigaste.i mitten av augusti ska vi åka på planeringsresa med jobbet och jag måste väga under 65 då annars vet jag inte om jag ens vill åka. då alltså under ett bmi på 22. helst ser jag att det ligger på 20,3 och då med en vikt på 60 kg. men målet är under 65 kg iallafall. det är ca. 12 veckor dit. och om jag håller mig till att gå ner ca. 1 kg/veckan kan jag t.o.m hamna närmare min målvikt på 52 kg.

Skitdag

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-18 klockan 21:47:03.
Kommentarer 3
Har suttit och stirrat mig blind på denna vita ruta och önskart att mina tankar bara kunde flyga in som text så jag kan förstå vad det är som sker med mig. Jag orkar inte med detta, att må som en jävla gummistövel, men jag vet inte hur man mår bra.

Har suttit och planerat Emmaboda med S idag. Vad vi skulle ha med oss och sånt där. Vi har mycket som måste ordnas. Tält, partytält, stereo, biljetter och resväg. Glömde för några sekunder bort att Nelmo ska med, och fick så dåligt samvete över detta. Jag pratar knappt med henne längre, och det gör så ont i mig. Jag kan inte prata med henne för tillfället, för jag orkar inte med att hon ska oroa sig. Dock lär hon antagligen läsa detta, men vad finns det att göra åt det? Vissa saker måste jag få ur mig. Känner mig som världens sämsta vän. Är väl antagligen det också.

Åh, vill bara lägga mig under jorden och försvinna.

and the bible didn't mention us

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-18 klockan 21:15:23.
Kommentarer 2
sitter och väntar på att duschen ska bli ledig, jag och mannen tränade samtidigt idag fast jag fegar som vanligt, håller mig till tjejgymmet. älskar att titta på tjejerna och deras olika mönster. en springer och springer, en annan går runt som ett litet lamm och undrar hur allt funkar osv.

inte för att jag ser "normal" ut när jag gymmar men men.

blev bröst, rygg och överarmar idag samt mycket kondition. brände ca. 300 kcal så inte värst mycket men det kändes. och det är viktigast för mig, iallafall nu. mannen ska äta efter och jag ska dricka mer vatten. fan vad jag älskar detta, även om jag mår lite små illa just nu.

en sak som hände som inte var helt planerat var att jag blev bjuden på lunch idag av min mamma, kan inte säga nej då för de har redan ögonen på mig så det var bara att äta lax, potatis och sås. mår väldigt illa nuförtiden efter att jag ätit, antingen är det hjärnan som spelar ett spratt eller så börjar magsäcken dra ihop sig lite.


So we're bound to linger on

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-18 klockan 11:41:01.
Kommentarer 0
Hjärtisar, jag svarar på era kommentarer senare. Hinner inte nu.

Hur som helst! Har försovit mig. Vaknade nyss och börjar nu(!). Laxeringsmagknip är det värsta som finns. Försöker att sova förbi det. När jag vaknade vid 5 i morse trodde jag att jag skulle dö. Spy och skita ner mig, svimma och dö. Lovade mig själv att aldrig mer, sista gången. Men det tror jag inte ens på själv. Känslan efteråt, den tomma känslan är underbar! Fan vilket patetiskt liv jag lever. Lever på ruset av att vara tom. EH? Normalt. Svar nej!

work is never over

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-18 klockan 10:52:56.
Kommentarer 1
varje dag är en kamp, antingen mot mig själv eller mot alla andra. jag vill inte äta - de tvingar mig, jag vill inte äta - jag hetsar. kan aldrig få lugn och ro i hjärnan, i kroppen.

är ständigt stressad över förändring, tycker det är otroligt jobbigt att ens kassera mediciner som jag inte kan äta för att jag får alla de värsta biverkningarna men i min hjärna så vill jag spara på alla tabletter så att jag har ifall. jag sparar på allt, tidningar, trasiga skor, kvitton, you name it!

men det syns inte, för allt är undangömt för allas ögon. bara jag och min sambo som vet att bakom alla garderobsdörrar så gömmer sig högar och åter högar med väskor, påsar osv. fullt med diverse saker.
verkligen inte detta jag skulle skriva om i detta inlägget, hade dock ingen plan på vad jag skulle skriva om. gör som PKB och skriver upp en plan för resten av veckan;

onsdag: jobb, träning, plugga - fasta
torsdag: jobb, träning, plugga - fasta
fredag: lunch på restaurang (sorry PKB, tvungen), träning x2, plugga - övrigt fasta
lördag: fira lillebror, middag för att slippa karatefylla, träning på förmiddag, alkohol
söndag: antagligen bakis, vilodag - flytande föda

mitt ekorrehjul, samma sak varje dag. fredagen skulle sett ut som övriga vardagar men annorlunda då jag har en ledigdag. vajjert.
lite peppande musik, en dag som denna

This place is a prison

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-17 klockan 22:25:01.
Kommentarer 3

Kände att jag behövde dela med mig utav bilden ovan. Käkbenen, kindbenen. Helt underbart!


Det blev thaimat till middag. Känner mig så jävla stor, uppblåst. Vill mest dö! Men sånt är för veklingar, hehe. (Humorn) Det blir i alla fall laxering + fasta imorgon. Ska bli skönt att bli tom, dock undrar jag hur tusan jag ska hinna med denna veckan!


Imorgon: Bank, skola, plugga, promenad

Torsdag: Skola, tandläkare, personalmöte på jobbet, plugg (promenad?)

Fredag: Skola, plugga, hem till C, promenad

Lördag: Plugga, promenad, jobba, stortera tvätt

Söndag: Plugga, tvätta, packa, gym/promenad

 

Jag kommer aldrig klara av denna veckan och hälften utav grejerna kommer inte bli gjorda. Ja men fan va kul att ha ångest över något som inte ens hänt än. KUL! Misslyckade ungjävel.

 

SPOTIFY


för innerst inne vet dom om
att dom har fel och du är underbar

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-17 klockan 21:31:31.
Kommentarer 0
varning, ni som är känsliga bör inte läsa vidare i detta inlägget

min mage, den verkar inte vilja bli tömd.
har inte laxerat på flera dagar nu och jag vet hur kaos det blir i början när man precis slutat laxerat efter en längre tids laxerande, men nu har jag i två dagar sprungit på toa och tömt och tömt. jag gillar det inte, det är normalt i sin konsistens eller annars mot det hårda hållet.

här har ni en av de fina sidorna med att leva detta liv så kan väl varna er idioter som vill ha det här livet, sluta vara så jävla dumma nu innan det är försent. och börja fan inte röka heller för den delen!


jag har inte berättat detta men jag håller även på att sluta röka,
har inte tränat idag då jag har jätteont i magen och jag har inte heller öppnat matteboken. jag är lat, jag är tjock och ganska så menlös.
en låt jag verkligen gillar och jag tycker passar in till detta inlägget, även inspelad i mina hoods.

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-17 klockan 16:29:55.
Kommentarer 2

gårdagen blev inte som planerat, jag blev full och egentligen för full, jag berättade för in brors bestman att jag pundat med en fd. vän till dem och att jag i samma veva låg med honom. allt uppdagade sig i att jag skulle förklara att jag var trött på att ingen (i det samanhanget vi var i) respekterar mig för mig utan för att min bror är min bror.. jaja, får se sen om han hör av sig. hans bestman sa att han inte skulle säga något.. men vem vet.

frukosten idag var ett stortglas bravo äppeljuice, ett havt glas cola zero, ett glas vatten med två bakis-brustabs i och en yoggijalla.. 

lunch: en halv pizza vegetariana utan champinjoner och en pizzasallad.. (ganska fin ångest på den)

kommer inte gå till gymmet idag utan jag kommer köra zumba hemma istället, har verkligen ingen lust att ta mig ner och zumba hemma är lika bra om inte bättre.


fick nya "läxor" från psykologen och hon tjatar vidare om att remittera mig till äs-enheten.


PKB, glöm inte att du är bland de finaste jag vet <3 


One night to be confused

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-17 klockan 15:58:06.
Kommentarer 5
Vart kommer dessa jävla sug ifrån? Jag ska bli smal, inte tjock! Jag vill ha thaimat, men jag ska ju bli smal! Varför är jag jämt såhär? Varför måste jag vara sugen på något onyttigt hela tiden? Varför kan jag inte bara vara smal och perfekt?

Vet faktiskt inte hur dagen kommer sluta. Känner mig inte stark men ska fasta ons-fre! Det är ett måste!


Skitkropp!

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-17 klockan 13:23:41.
Kommentarer 3
Sitter och väntar på min soltid just nu. Har sån fruktansvärd ångest idag. Inte vara över mat och vikt (trots att min kropp är helt jävla cp och hade bestämt sig för att väga mer idag.) utan över över skolan, över mina vänner. Jag orkar inte med det här. Det är för mycket som händer. Och trots att jag bara åt flytande igår så hade jag gått upp över et kilo?! Tror dock det är vätska så det försvinner väl tills senare. Frukosten idag hamnade på 138 kcal.

Sometimes it hurts instead

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-16 klockan 20:04:58.
Kommentarer 0
Ligger hemma hos bästa och sjuka C. Försöker plugga med hjärnan tänker mest på godis. Inte direkt något jag behöver. Huvudvärk och en kurrande mage får helt enkelt räcka. Och pepsi max så klart. Snälla, ge mig kraft att orka plugga. Helvetes jävla prov.

change of plans!

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-16 klockan 16:52:54.
Kommentarer 0
skulle egentligen tränat med min man nu på kvällen men så blir icke fallet utan jag ska gå på fotboll och se mitt älskade AIK (är fotbollsnörd ja), blir bjuden av min bror och ska gå med honom och mina brorsöner så det kommer bli grymt! och det betyder också att jag inte kommer behöva äta middag!

idag, egentligen igår, börjar mina distansstudier i matematik, måste kunna trycka in det någonstans också. får se till att ta med mig böckerna till jobbet då det brukar bli rätt lugnt här efter klockan fyra och min chef ser inga problem i att jag studerar om det inte går ut över mitt arbete (så jag har verkligen tur att jag har en sådan bra chef!).


ska iallafall försöka öppna boken och uppdraget ikväll och plugga en halvtimme efter matchen och imorgon blir det plugg på jobbet tror jag och träning på kvällen, kanske kan köra 1,5-2 timmar då.

jag tänker inte skriva ut min vikt under denna månaden men den 1 juni så kommer den upp samt förändringen från idag, ska ta mina mått imorgon också så ska vi se hur det blir.

taggar delux kan jag säga! fan vad jag älskar vår blogg PKB!


sumpan ser man sedan dör man, ja jag menar det! man blir mördad - word up!

snälla bli min igen

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-16 klockan 15:03:11.
Kommentarer 1
illamående är allt jag känner nu, åt soppa för två timmar sedan och lite bröd.
min psykolog kommer bli nöjd över att jag ätit lunch iallafall då vi har satt upp det målet.
för er som inte vet så fick jag diagnosen bulimi för några veckor sedan och det känns
ganska skrattretande då jag verkligen inte har bulimi utan mer en släng av vanlig BED.
ingen frukost idag dock och jag känner mig nöjd med dagen om man bortser från illamåendet såklart.

nu sitter jag på jobber och slutar halv sex, då blir det hemgång och packning av gymväskan
sen ska jag köra ett pass på minst en timme, ska träna rygg, armar och bröst idag samt lite
kondition. sen tänkte jag fylla magen med tea och kanske någon kopp kaffe men eftersom
jag tänkte ta effe då jag redan nu känner mig ordentligt trött och då är det inte så bra med kaffe på det.

resten av veckan blir träning måndag till fredag samt söndagen, fredagen blir det dubbelpass och
söndagen får vi se då jag ska fira min lillebrors myndighetsdag på lördagen.

i matväg tänkte jag köra lite som PKB, flytande men vet att det inte kommer hålla helt eftersom min sambo
som annars jobbar natt är ledig hela denna och nästa vecka.

annars så var jag idiotisk och berättade för en tjej här på jobbet som jag brukar prata med att jag hade
fått diagnosen bulimi och att jag hade som mål att äta lunch så nu får vi se hur det blir med det,
men då hon själv varit ätstörd (bulimi till anorexi) så hade hon väl märkt det själv tillslut då hon
börjar jobba igen från den 1 juni (hon har varit mammaledig).


hoppas allt är bra med er finisar och att ni orkade läsa!

fridens liljor,
ache

Taking control, oh, what a nice, nice thing.

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-16 klockan 12:55:09.
Kommentarer 1

Godmorgon tänkte jag skriva, men klockan är ju förmiddag nu. Dock klev jag just upp och sitter nu och dricker kaffe och smutti*. Dagens frukost landar alltså på 138 kcal.

Egentligen var det tänkt att jag skulle till skolan idag, men här sitter jag och min lektion började för en halvtimme sedan. Det känns inte så bra om jag ska vara helt ärlig, men what to do? (Skäll inte på mig Ache!) Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen för att åka in till stan och plugga lite faktiskt. Solen skiner så det känns dumt att vara inomhus.

Så, hur har ni tänkt planera veckan? Denna ständiga jävla planering, haha! Men det behövs. Tänkte att jag ska leva på mestadels flytande, någon enstaka frukt om det behövs. Tänkte även fasta ett par dagar, men jag jobbar till helgen och då kan jag inte fasta. Det funkar inte så, då mitt jobb är så pass hektiskt att om jag fastar så svimmar jag, och det är ju inte det jag strävar efter.

Om ett par dagar ska jag åka iväg en vecka och skulle gärna se mitt bmi ligga på 18.9. Kan stå ut med 19.6, men dagens bmi landade på 20.5 så jag får ligga i nu. Men det kommer gå superbra! Det ska ni få se!

Puss och kram!
PKB

* Smutti = smoothie.

No, I wont let you down this time

Skrivet av PKB
Postat 2011-05-16 klockan 00:58:58.
Kommentarer 0
Tänkte att jag får väl antagligen också slänga upp ett inlägg innan bedtime. PKB heter jag (i alla fall i denna världen). Bor i Sveriges framsida (in your face Ache!) och har funnits här innan. Har haft väldigt mycket olika bloggar nu det senaste då jag har väldigt svårt för att driva en blogg själv uppenbarligen.

Det bästa med denna bloggen kommer nog vara att uppdateringen lär bli väldigt mycket tätare än den varit i någon av våra bloggar innan. Dessutom tror jag att vi kommer peppa varandra en hel del till att vara aktiva, och är det någonting jag lärt mig så är det att om man är aktiv så blir man oftast mer pepp!

Nåväl, till något helt annat. Imorgon hade jag tänkt att jag skulle flytta hem till C i någon vecka, då hon behöver mig och jag behöver henne. Hon peppar mig på det mesta i livet - plugga, träna och att inte hetsa. Är underbart att jag har en sån vän här. Det fantastiskt faktiskt.

Nu borde jag sova, då jag ska upp och plugga innan jag ska till skolan imorgon. Plus att jag är så äckligt bakis, haha! Tänkte bjuda på en fin bild som jag trillade förbi innan när jag letade efter en headerbild.

Puss och sov gott!
PKB


FIRST!

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-15 klockan 23:36:01.
Kommentarer 1
då PKB håller på att designa layouten till vår blogg så passar jag på att smita in med ett inlägg, hoppas hon inte planerat att vi ska skriva ett tillsammans för nu är jag ändå igång.

vi har nu, efter en idé av PKB, skaffat en blogg tillsammans. detta då vi är bäst helt enkelt!
här kommer vi skriva om våra liv, vi bor i olika städer i Sverige, jag bor då i hufvudstaden
tillsammans med min sambo, arbetar heltid och studerar på distans och det var då lite om mig.


hah. fridens! kommer inte på så mycket mer att skriva men sen så, då jävlar.


I <3 PKB!

Bloglovin'

Skrivet av Ache
Postat 2011-05-15 klockan 23:25:46.
Kommentarer 0
Följ vår blogg med bloglovin!

RSS 2.0